Mere end 30 års erfaring​

telephoneicongreen20 Hillerød - ​26 79 17 75

telephoneicongreen20 Helsinge/Gribskov - 28 7​4 17 75 

​​Kontorrengøring i Hillerød, Helsinge, Gribskov og Hørsholm

​Har de brug for en stabil samarbejdspartner til at udføre deres kontorrengøring i Hillerød, Allerød, Birkerød, Fredensborg eller andre byer på Nordsjælland er vi det oplagte valg. Vi klarer både store og små opgaver og sørger for, at stedet bliver skinnende rent.

Hvad enten det er en simpel eller en mere omfattende opgave, klarer vi den med fokus på kvalitet fra start til slut. Skal bordene tørres af, skal vinduerne poleres, skraldespandende tømmes, skal der støvsuges,vandes planter sættes i vaskemaskinen eller ønsker du noget andet? Alle opgaver udføres med udgangspunkt i deres ønsker og behov.

Vi skræddersyr den aftale inden for kontorrengøring, som passer til dem.​

Den rigtige kontorrengøring Hillerød-Helsinge-Gribskov-Hørsholm.

Vores medarbejdere er dygtige fagfolk, som har stor erfaring inden for kontorrengøring på Nordsjælland, hvilket er din garanti for et godt resultat. Vi sørger altid for at tilse arbejdet en sidste gang, før vi forlader bygningen, så vi sikrer os, at rengøringen er, som den skal være

​​Kontakt os for et tilbud
Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud inden for kontorrengøring. Kontakt os på telefon 26 79 17 75 for at høre mere.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAINFORMATION

​Rent & Rart ApS

CVR: 30901649

ADRESSEINFORMATION

​Høgevej 3,​3400 Hillerød

Find vej med Google Map

KONTAKTINFORMATION

Telefon: 26 79 17 75

E-mail: info@rentnu.dk