Mere end 30 års erfaring​

telephoneicongreen20 Hillerød - ​26 79 17 75

telephoneicongreen20 Helsinge/Gribskov - 28 7​4 17 75 

Afløser- og vikarservice

​Ofte står man med problemer, når ens eget rengøringspersonale lægger sig syge, skal på ferie eller på barsel. Problemet løses bedst ved at hente vikarhjælp fra et professionelt rengøringsfirma. Rent & Rart Aps står i denne sammenhæng klar til at tage over, der hvor de har behov for det.

For at skabe ensartethed i rengøringen benytter vi allerede eksisterende rengøringsplaner, rengøringsmidler og remedier.Vores rengøringspriser

Da et vikariat oftest er for en kort periode, er det for omstændigt at måle de områder op, der skal rengøres. Derfor fakturer vi en sådan opgave efter antallet af brugte timer.

​Vores timepriser er afhængige af hvornår på døgnet arbejdet skal udføres, samt hvor mange timer, der bruges pr. dag, og hvor lang perioden er.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores afløser- og vikarservice, er de meget velkommen til at kontakte os på telefon 26 79 17 75. Vores rare medarbejdere sidder klar til at tage telefonen på hverdage mellem kl. 09.00-17.00.

​Kontakt os for et tilbud

​De har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, som du finder her på siden. Skriv en besked til os, så vender vi hurtigst muligt tilbage med svar.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAINFORMATION

​Rent & Rart ApS

CVR: 30901649

ADRESSEINFORMATION

​Høgevej 3,​3400 Hillerød

Find vej med Google Map

KONTAKTINFORMATION

Telefon: 26 79 17 75

E-mail: info@rentnu.dk